onsdag den 5. marts 2014

African Flower...

Jeg hækler stadig ..... og jeg ka' godt. i hvert tilfælde dette enkle mønster, det mestre jeg nu, endda næsten med lukkede øjne..
Det er også godt at jeg kan det..... for der skal laves mange - som i rigtig mange - før det kan blive til et tæppe af nogenlunde størrelse....En aften da jeg sad og kiggede lidt på farvespillet som garnet giver når det er sat sammen, nogle helt super skønne og andre næsten til den grimme side, tænkte jeg at også de mindre heldige farve sammensætninger havde sin berettigelse - det gør nemlig de smukke endnu smukkere..... og så bliver det ej heller for pænt det hele. 

Jeg gruer måske lidt for alle de ender som skal hæftes en dag.... men de kan måske bruges ?

Jeg kender kun alt for godt, hvor fristende og lækre sådan en bunke fraklippede garn-ender kan være. Normalt er de bare til udsmid. MEN jeg har planer om at de kan indgå i en installation på et lærred ?? .... og om det lykkedes ....til noget brugbart det vil tiden vise, men det skal vist prøves....

4 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke! Sikke et arbejde. Jeg har også lavet et par tæpper af små lapper, jeg hæklede dem sammen undervejs, ellers var jeg aldrig blevet færdig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja - Camilla du siger noget...... det kunne da havet været smart at hækle sammen undervejs *suk* så snu var jeg altså ikke. men tippet gemmes til næste gang jeg roder mig ud i tæppe-hækling... så TAK :)

   Slet
  2. Det er da ikke helt for sent :-)
   Du kan da sagtens hækle eller sy dem sammen hed ad vejen, så du ikke ender med 1000 små lapper der skal hækles eller sys sammen til sidst.

   Slet
 2. Flotte lapper til tæppet, jeg ville også hæfte og hækle sammen undervejs,når jeg har ender i ren uld bliver de sæbefiltede til små bolde som mine katte er helt fjollede med

  SvarSlet